2020-08-28 | Patch 7.0.2009

Hierbij stellen wij u de Concept Office Patch 7.0.2009 beschikbaar. Lees alles over de nieuwigheden, foutoplossingen en meer in het bijgevoegde document. Neem voor assistentie bij de installatie contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen maken.

Belangrijke informatie:

Installeer deze patch alleen als u Concept Office versie "7.0" gebruikt! Mocht u een andere versie in gebruik hebben dan loopt u het risico dat de database beschadigd raakt. Herstel hiervan is zeer kostbaar vanwege de vele uren die wij daarvoor nodig hebben

• Zorg ervoor dat u een actuele backup heeft van uw huidige data voordat u de patch installeert!
  • Gelieve vóór de update de volgende informatie doorlezen: Windows maart update (2020-03)
  • Vanaf de komende patches is het gebruik van Microsoft .NET-Framework 4.8 verplicht. Zonder deze versie kunnen geen versies van Concept Office groter dan versie 7.0.2010 geïnstalleerd worden op systemen met Windows 8.
    Controleer voor installatie op alle systemen of dit component geïnstalleerd is!
  • U kunt middels deze link de patch downloaden voor installatie.

Handleiding (NL/DE) voor de installatie vindt u hier.
    Hieronder vindt u het document met de patch informatie
     BELANGRIJK:
  • Lees voor installatie alle voorgaande patchinformatie door. Het is mogelijk dat er aanpassingen gedaan zijn die voor u relevant kunnen zijn of die uw proces in meer of mindere mate beïnvloeden.

Patchinformatie_NL_Bronbestand.docx

1. 28 KB