Maart Windows Update

Door de nieuwste Windows Update (2020-03) kan er een probleem ontstaan bij het patchen van Concept Office. Door deze update kan de centrale Concept Office folder (de main folder) niet gepatched worden. Dat uit zich in de volgende (Duitstalige) foutmelding:

Schrijftoegang voor de opgegeven folder \\file\Gegevens\Concept Office\HTML\Content\Icons\64x64\ is niet mogelijk. Deze folder kan afwijken wanneer uw Concept Office geïnstalleerd is op een andere locatie!

Een tijdelijke oplossing is het deïnstalleren van update „2020-03„. De update van Concept Office kan daarna uitgevoerd worden. Aangezien dit echter geen oplossing van blijvende aard is werkt de ontwikkeling hard aan een oplossing hiervoor. Deze zal middels een komende patch beschikbaar worden gesteld.