2020-07-03 | Patch 7.0.1988

Hierbij stellen wij u de Concept Office Patch 7.0.1988 beschikbaar. Lees alles over de nieuwigheden, foutoplossingen en meer in het bijgevoegde document. Neem voor assistentie bij de installatie contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen maken.

Belangrijke informatie:

Installeer deze patch alleen als u Concept Office versie "7.0" gebruikt! Mocht u een andere versie in gebruik hebben dan loopt u het risico dat de database beschadigd raakt. Herstel hiervan is zeer kostbaar vanwege de vele uren die wij daarvoor nodig hebben

• Zorg ervoor dat u een actuele backup heeft van uw huidige data voordat u de patch installeert!
  • Gelieve vóór de update de volgende informatie doorlezen: Windows maart update (2020-03)
  • Vanaf de komende patches is het gebruik van Microsoft .NET-Framework 4.8 verplicht. Zonder deze versie kan Concept Office niet geïnstalleerd worden!

U kunt middels deze link de patch downloaden voor installatie.

Patchinformatie_NL_Bronbestand.docx

1. 27 KB