2018-04-25 | Patch 6.1.757

Hierbij stellen wij u de Concept Office Patch 6.1.757 beschikbaar. Lees alles over de nieuwigheden, foutoplossingen en meer in het bijgevoegde document. Neem voor assistentie bij de installatie contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen maken.

Belangrijke informatie:

• Installeer deze patch alleen als u Concept Office versie "6.1" gebruikt! Mocht u een andere versie in gebruik hebben dan loopt u het risico dat de database beschadigd raakt. Herstel hiervan is zeer kostbaar vanwege de vele uren die wij daarvoor nodig hebben.
  • Zorg ervoor dat u een actuele backup heeft van uw huidige data voordat u de patch installeert!

U kunt middels deze deze link de patch downloaden voor installatie.

Handleiding (NL/DE) voor de installatie vindt u hier

Hieronder vindt u het document met de patchinformatie

Patchinformatie_NL_Bronbestand_6.1.docx

1. 17 KB