VR-Plugin voor pCon.planner PRO

Virtual Reality is een steeds belangrijker onderdeel bij de inrichtingsadviezen van nu. Met de VR-Plugin kunt u een beleving creëren  en uw klanten middels een virtuele tour overtuigen. Neem een kijkje in de toekomst met de pCon.planner PRO Plugin VR-Viewer.

In de handleidingen vind u meer informatie over de systeemeisen, de benodigdheden en het gebruik van de VR-Plugin. Ook kunt u hier de 30 dagen test licentie downloaden.

Download:

Versie 3.4 (17-08-2021)

VR plugin setup

Hier vind u een filmpje met meer informatie over de VR viewer

Belangrijke informatie:

De VR benodigdheden zijn niet via EasternGraphics Benelux B.V. verkrijgbaar.

EN_pCon.planner_Plugin_VR_Viewer_3.4.pdf

1. 1963 KB
  3. Downloaden

EN_pCon.planner_Plugin_3.4_New_Features.pdf

1. 533 KB
  3. Downloaden

EN_pCon.planner_Plugin_VR-Viewer_System_requirements.pdf

1. 159 KB