pCon.catalog Plugin voor Revit®

Met de gratis Plugin voor Autodesk® Revit®, kunnen professionele Revit® gebruikers intelligente producten uit pCon.planner importeren in hun Revit® projecten. Deze bestanden kunnen worden gebruikt net als elke andere Revit® families. Naast geometrieën zullen de belangrijkste artikel informatie ook ter beschikking worden gesteld.

Basis functionaliteiten

• Homogene integratie in Autodesk® Revit®
  • Importeren van OFML-gebaseerde data als Revit families
  • Toegang tot de belangrijkste artikel informatie in Autodesk® Revit®

Download

EN_pCon.catalog_Plugin_Revit_Manual.pdf

1. 180 KB
  3. Downloaden

EN_pCon.catalog_Plugin_Revit_System_requirements.pdf

1. 98 KB