Revit plugin

Met de gratis Plugin voor Autodesk® Revit®, kunnen professionele Revit® gebruikers intelligente producten uit pCon.planner importeren in hun Revit® projecten. Deze bestanden kunnen worden gebruikt net als elke andere Revit® families. Naast geometrieën zullen de belangrijkste artikel informatie ook ter beschikking worden gesteld.

• pCon.catalog Plugin voor Revit®

Met de gratis Plugin voor Autodesk® Revit®, kunnen professionele Revit® gebruikers intelligente producten uit pCon.planner importeren in hun Revit® projecten. Deze bestanden kunnen worden gebruikt net...