pCon.xcad

Met de pCon.xcad Autocad plugin kunnen professionele Autocad gebruikers profiteren van alle voordelen die de OFML standaard te bieden heeft. U kunt direct in Autocad de producten van fabrikanten in 2D en/of 3D configureren, inclusief de commerciële informatie zoals verkoopteksten, prijzen en uitvoeringen. De producten blijven configureerbaar binnen Autocad.

Basis functionaliteiten

• Homogene integratie in AutoCAD
  • Toegang tot de geïnstalleerde OFML catalogi en alle commerciële en grafische informatie, direct vanuit AutoCAD
  • Configureren in AutoCAD, rekening houdend met de productregels
  •  Gelijktijdig werken met verschillende artikelen en genereren van een artikellijst

Versie 2.31 (08-04-2022)

Download

EN_P-XCAD_Release_Info_2.31.pdf

1. 138 KB
  3. Downloaden

EN_P-XCAD_Sales_History_2.31.pdf

1. 182 KB
  3. Downloaden

EN_P-XCAD_System_requirements.pdf

1. 117 KB