pCon.xcad

Met de pCon.xcad Autocad plugin kunnen professionele Autocad gebruikers profiteren van alle voordelen die de OFML standaard te bieden heeft. U kunt direct in Autocad de producten van fabrikanten in 2D en/of 3D configureren, inclusief de commerciële informatie zoals verkoopteksten, prijzen en uitvoeringen. De producten blijven configureerbaar binnen Autocad.

Basis functionaliteiten

• Homogene integratie in AutoCAD
  • Toegang tot de geïnstalleerde OFML catalogi en alle commerciële en grafische informatie, direct vanuit AutoCAD
  • Configureren in AutoCAD, rekening houdend met de productregels
  •  Gelijktijdig werken met verschillende artikelen en genereren van een artikellijst

Download

EN_pCon.xcad_System_requirements.pdf

1. 422 KB