pCon.xcad

Met de pCon.xcad Autocad plugin kunnen professionele Autocad gebruikers profiteren van alle voordelen die de OFML standaard te bieden heeft. U kunt direct in Autocad de producten van fabrikanten in 2D en/of 3D configureren, inclusief de commerciële informatie zoals verkoopteksten, prijzen en uitvoeringen. De producten blijven configureerbaar binnen Autocad.

Basis functionaliteiten

• Homogene integratie in AutoCAD
  • Toegang tot de geïnstalleerde OFML catalogi en alle commerciële en grafische informatie, direct vanuit AutoCAD
  • Configureren in AutoCAD, rekening houdend met de productregels
  •  Gelijktijdig werken met verschillende artikelen en genereren van een artikellijst

Versie 2.29 (30-04-2021)

Download

EN_P-XCAD_System_requirements_2.29.pdf

1. 116 KB