AutoCad plugin

Met de pCon.xcad Autocad plugin kunnen professionele Autocad gebruikers profiteren van alle voordelen die de OFML standaard te bieden heeft. U kunt direct in Autocad de producten van fabrikanten in 2D en/of 3D configureren, inclusief de commerciƫle informatie zoals verkoopteksten, prijzen en uitvoeringen. De producten blijven configureerbaar binnen Autocad.

• pCon.xcad

Met de pCon.xcad Autocad plugin kunnen professionele Autocad gebruikers profiteren van alle voordelen die de OFML standaard te bieden heeft. U kunt direct in Autocad de producten van fabrikanten in 2D...