Kan ik pCon.planner gebruiken op een Mac?

pCon.planner werkt alleen op een computer met een Windowsbesturingssysteem. Om gebruik te kunnen maken van pCon.planner op een MacBook zal Windows moeten kunnen draaien op de Mac.

De mogelijkheid om pCon.planner alsnog op een Mac te kunnen gebruiken kan middels VM ware toepassingen zoals Parallels Desktop en Fusion.

Een andere mogelijkheid is Bootcamp waarmee een partitie wordt gemaakt op de harde schijf en daarop installeerd u Windows. U dient het systeem dan eerst te herstarten om vervolgens de Windows omgeving op de Mac te starten.

Zorg ervoor dat uw Mac systeem voldoet aan de minimale systeemeisen, en dat deze in de VM ware worden toegewezen aan de Windows omgeving. In beide gevallen geld dat het systeem een officiƫle Windows licentie benodigd.

Belangrijke informatie:

• Wij bieden geen enkele ondersteuning in verband met het gebruik van Boot Camp of VM ware zoals Parralels of Fusion.Het gebruik van pCon.planner in dergelijke scenario's zijn geheel op eigen risico.