Uw huidige licentie opnieuw vrijschakelen

Het kan voorkomen dat de licentie opnieuw vrijgeschakeld moet worden omdat de licentie niet meer werkt. Dit kan b.v. gebeuren als hardwarecomponenten op de computer (moederbord of de harde schijf) worden vervangen. Of in het geval van een netwerk licentie, er wijzigingen worden aangebracht op de server. De geïntegreerde kloonbeveiliging zal de licentie deactiveren en u kunt geen gebruik meer maken van pCon.planner.

Middels  onderstaand formulier kunt u de licentie weer vrijschakelen.(Let op wij rekenen hiervoor € 50,00 administratiekosten!)

Formulier voor pCon.planner PRO

Belangrijke informatie:
  • Voordat u wijzigingen in de hardware aanbrengt op uw systeem, verplaats de licentie naar een ander tijdelijk systeem.
  • Heeft u een licentiecode ontvangen na 11.04.2014 dan kunt u deze licentie middels de handleiding pCon.planner PRO werkplek licentie te vinden bij Handleidingen zelf overdragen naar een (nieuwe) computer.