pCon.planner PRO werkplek licentie

• Activeren van een pCon.planner PRO werkplek licentie.
  • Overdracht van een pCon.planner PRO werkplek licentie naar een nieuwe computer.
  • Deactiveren van een pCon.planner PRO werkplek licentie voor updates.
  • Beheer van pCon.planner PRO werkplek licenties.

Belangrijke informatie:

• Voordat u de pCon.planner PRO licentie gaat instaleren, moet u de pCon.planner PRO trial versie instaleren op uw systeem.
  • Als uw hardware wijzigingen toepast op uw systeem is het aan te raden om de licentie tijdelijk over te zetten naar een ander systeem. Door hardware wijzigingen werkt de licentie niet meer en zal deze opnieuw moeten worden vrijgeschakeld.

Belangrijke informatie m.b.t. het overzetten van een licentie:

• Voordat u de pCon.planner PRO werkplek licentie gaat overzetten naar een nieuwe computer, lees deze handleiding goed door. Een vaak voorkomende fout is dat de beschreven stappen in de verkeerde volgorde worden uitgevoerd.  De eerste stap gebeurd op het nieuwe systeem.
  • U dient rekening te houden dat u beide systemen nodig heeft om deze stappen te kunnen uitvoeren.
  • Na het overzetten van de licentie, moet u op het nieuwe systeem ook de pCon.update DataClient instaleren om de productcatalogi te instaleren.

NL_Licentie_Manager.pdf

1. 475 KB
  3. Downloaden

EN_License_Manager.pdf

1. 506 KB