Installatie pCon.planner en de pCon.update DataClient

Hieronder vind u de stappen om de pCon.planner PRO en de pCon.update DataClient te gaan gebruiken.

1. Installeer pCon.planner PRO. De setup vind u hier
  2. Activeer de pCon.planner PRO licentie in de Safenet Licentie Manager. Zie ook de handleiding Licentie manager voor meer informatie.
  3. Installeer de pCon.update DataClient. De setup vind u hier
  4. Installeer de fabrikantbibliotheken d.m.v. de pCon.update DataClient Zie ook de handleiding: pCon.login Handleiding voor nieuwe gebruikers Hfst 8 en 9.

Als u een licentie van pCon.planner PRO wil overzetten naar een ander systeem, zie dan Hfst 2 in de handleiding Licentie Manager.