PCON.LOGIN

pCon.login is uw gebruikersaccount voor een groeiend aantal pCon services en toepassingen zoals pCon.box, pCon.facts en pCon.update. U kunt pCon.login gebruiken om verbinding te maken met uw pCon toepassingen en om instellingen met uw team of hele organisatie te delen.

• pCon.login voor nieuwe gebruikers

pCon.login is uw gebruikersaccount voor een groeiend aantal pCon diensten en maakt centraal beheer mogelijk van alle gebruikers die deel uitmaken van uw organisatie.    In de handleiding vindt u meer ...

• pCon.login voor gebruikers van pCon.update

Inloggen bij uw pCon.update account gaat vanaf nu via de pCon.login website. Uw inloggegevens en instellingen blijven ongewijzigd. In de handleiding vind u meer informatie over wat u moet aanpassen in...