pCon.login voor gebruikers van pCon.update

Inloggen bij uw pCon.update account gaat vanaf nu via de pCon.login website. Uw inloggegevens en instellingen blijven ongewijzigd. In de handleiding vind u meer informatie over wat u moet aanpassen in de volgende situaties:

1. De medewerkers van uw bedrijf gebruiken een gemeenschappelijk pCon.update gebruikersaccount.
  2. De medewerkers van uw bedrijf gebruiken individuele gebruikersaccounts voor pCon.update.

NL_pCon.login_Registratie_en_setup_voor_gebruikers_van_pCon.update_.pdf

1. 861 KB
  2. Bekijken
  3. Downloaden

EN_pCon.login_Registration_and_setup_for_users_of_pCon.update.pdf

1. 625 KB