Conversatie beginnen

Concept Office handleiding?

Veel mensen stellen de vraag of er een algemene handleiding is voor Concept Office. Deze handleiding bestaat niet. Na de opleiding ontvangt u een algemene handleiding waarin u de basishandelingen kunt raadplegen zodat u aan de gang kunt met de inrichting van het systeem.


Supportcenter

Een algemene handleiding waarin alle stappen beschreven staan vereist ook dat alle processen opgenomen worden. Aangezien deze processen bij al onze klanten verschillend zijn is het voor ons niet mogelijk om al deze stappen te verwerken in de vorm van een handleiding. Mocht u tegen bepaalde problemen aanlopen dan verzoeken wij u vriendelijk om deze vragen via het Supportcenter* te stellen.

*Hiervoor is bezit van een supportkaart noodzakelijk!


Persoonlijke training

Mocht u meerdere vragen hebben dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen. Uw vragen zullen dan stuk voor stuk behandeld worden door één van onze consultants. Dit kan zowel online, bij EasternGraphics of bij U georganiseerd worden. Deze methode is zeer effectief en sluit volledig aan bij uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee