PCON.ROOMPLANNER

De pCon.roomplanner is een webgebaseerde, individueel configureerbare kamerplanner. Het stelt uw klanten of medewerkers in staat om snel en eenvoudig ruimte- en inrichtingsplannen te maken - zonder extra software te installeren. Configureerbare OFML data met modellen van uw eigen producten kunnen worden gekoppeld aan de planningstool. Hoe u de pCon.roomplanner gebruikt, hangt af van uw behoeften: In combinatie met pCon.configurator Online is de pCon.roomplanner de ideale uitbreiding voor uw online shopsystemen en websites. Het importeren van plannen in de pCon.planner breidt uw toepassingsmogelijkheden uit.

• pCon.roomplanner

Faciliteer uw klanten en/of medewerkers met een webgebaseerde pCon.roomplanner, zodat ze eenvoudig ruimte- en inrichtingsvoorstellen kunnen maken. De intuïtieve roomplanner ter ondersteuning van uw in...