SUPPORT EN TRAINING

Ons primaire doel is u te ondersteunen tijdens het dagelijkse gebruik van onze software. Heeft u technische problemen met onze software, neem dan contact met ons op via support.easterngraphics.nl Indien het gebruikersvragen betreft, dan kunt u hiervoor een supportkaart aanschaffen of een van onze workshops of trainingen op locatie volgen. Heeft u interesse in een van onze workshops, dan kunt u deze aanvragen via info@easterngraphics.nl. of kijk op pCon.planner workshops. Wilt u graag een support-kaart aanschaffen? bezoek dan ook eens onze pCon.shop