PCON.FACTS

pCon.facts, de innovatieve sales app, brengt alle productkennis naar de “Point of Sale”. Configureer artikelen met eenvoudige interacties, presenteer ze in 3D en AR (augmented reality), creëer artikellijsten en profiteer van snelle toegang tot waardevolle informatie zoals productafbeeldingen, brochures, certificaten, montage instructies en nog veel meer. Dankzij de handige deel-functie kunt u eenvoudig contact houden met uw klanten, collega’s en partners.