SUPPORT EN WORKSHOPS

Ons primaire doel is u te ondersteunen tijdens het dagelijkse gebruik van onze software. Heeft u technische problemen met onze software, neem dan contact met ons op via support@easterngraphics.nl. Indien het gebruikersvragen betreft, dan kunt u hiervoor een supportkaart aanschaffen of een van onze workshops of trainingen op locatie volgen. Heeft u interesse in een van onze workshops, dan kunt u deze aanvragen via info@easterngraphics.nl. of kijk op pCon.planner workshops. Wilt u graag een support-kaart aanschaffen? bezoek dan ook eens onze pCon.shop

• Workshops

EasternGraphics biedt workshops aan waardoor u in een korte tijd onder deskundige leiding de basis legt waarna u direct aan de slag kunt met tekenen en presenteren. De training vindt plaats in kleine ...

• Supportkaart

Supportcontract voor telefonische ondersteuning op onze producten. Het tegoed wordt afgeboekt op basis van de door u afgenomen support, met een afronding van 5 minuten. U ontvangt een schriftelijk rap...