PCON.BOX

pCon.box is een interactieve app, welke u de mogelijkheid geeft OFML data toe te passen tijdens uw verkoopproces. Het toepassen van pCon.box in uw verkoopproces ondersteund niet alleen, maar versnelt en maakt het eenvoudiger om producten te configureren, presenteren en gedetailleerde product- en prijsinformatie te delen met uw klanten – onderweg of op kantoor. Download de app vandaag of probeer onze web versie.