22-06-2020 [COVID-19] Tijdelijke BTW-verlaging in Duitsland

In het kader van het door de Duitse regering goedgekeurde COVID-19-pakket zal de BTW tijdelijk worden verlaagd. In de periode van 1 juli 2020 tot en met 31 december 2020 zal de reguliere btw worden verlaagd van 19% naar 16%. De verlaagde btw zal ook worden verlaagd van 7% naar 5%.

Dit heeft ook gevolgen voor de softwaretoepassingen van de pCon-familie. Daarom vindt u in de bijlage meer gedetailleerde informatie over wat er voor de respectievelijke pCon-toepassingen in aanmerking moet worden genomen.

EN_Mehrwertsteuer_2020_EN-Version_1.0.pdf

1. 997 KB
  3. Downloaden

DE_Mehrwertsteuer_2020_DE-Version_1.0.pdf

1. 686 KB