pCon.roomplanner

Faciliteer uw klanten en/of medewerkers met een webgebaseerde pCon.roomplanner, zodat ze eenvoudig ruimte- en inrichtingsvoorstellen kunnen maken. De intuïtieve roomplanner ter ondersteuning van uw interne verkooporganisatie, alsmede een leadgenerator op uw website voor toekomstige prospects.

In de bijgevoegde documenten vind u meer informatie over de verschillende configuratie mogelijkheden en de nieuwe functionaliteiten in versie 2.0

Via deze link komt u bij de pCon.roomplanner.

EN_pCon.roomplanner_New-Features_Version_2.0.pdf

1. 1462 KB
  3. Downloaden

EN_pCon.roomplanner_Product_Documentation.pdf

1. 174 KB