Registering EOM libs failed

In de meeste gevallen komt deze foutmelding tevoorschijn door een ontbrekend Microsoft Windows component (VC Redist). De set-up van pCon.planner bevat dit component maar in sommige gevallen wordt het niet automatisch mee geïnstalleerd. U moet dan de VC Redist handmatig installeren na de installatie van pCon.planner.

De bestanden kunnen hier gedownload worden:

VC Redist x86 14
http://www.easterngraphics.com/su?ref=6a69cdc89eac641fda6ba6b867b7acdd

VC Redist x64 14
http://www.easterngraphics.com/su?ref=fc14973416c8eaf45ad79d67c995d7b9

Let op! pCon.planner x64 heeft beide bestanden nodig